Lumanarile, pe langa faptul ca umplu un spatiu cu o aroma imbietoare, au evoluat intr-o componenta importanta a designului interior in multe case. Deoarece exista atat de multe mirosuri si stiluri diferite, exista un numar aproape infinit de moduri in care lumanarile pot fi combinate pentru a crea o varietate de aspecturi diferite. De asemenea, calitatea blandetei si a vibratiei pe care le transmit in orice zona data este aspectul lor care le face cele mai intrigante.

Cand lumanarile sunt plasate in fiecare zona a casei, atmosfera se poate transforma complet intr-una care este revigoranta si revigoranta, deoarece fiecare camera are propria sa aroma distincta. Acestea sunt sapte moduri diferite prin care lumanarile pot fi folosite pentru a va impodobi casa.

Stand pentru lumanari

Un suport pentru lumanari nu este doar o bucata de material pe care se pot aseza lumanari; mai degraba, sunt piese care au fost bine lucrate si sunt menite sa atraga atentia asupra lor. In plus, ele dau unei incaperi altfel neinteresante impresia ca sunt terminate. Exista o gama larga de suporturi atractive pentru lumanari astazi pe piata. Aceste suporturi pentru lumanari sunt adesea realizate din metal, lemn si alte materiale proaspat forjate (si uneori reciclate). De fapt, sfesnicele din metal pot fi impodobite artistic cu imagini cu pasari regale cocotate intr-un cadru idilic de gradina.

Felinar

Lumanarile continute intr-un felinar de sticla nu sunt doar concepute pentru a prezenta o locatie exterioara, dar ofera si o nota de eleganta oricarei incaperi din patru pereti. Acest lucru se datoreaza faptului ca felinarul de sticla inchide complet lumanarile. Subliniind un stil vintage in interioare, un felinar impreuna cu cateva lumanari pot da un impact multidimensional care lumineaza toate zonele unei case cu o iluminare uluitoare. Acest efect poate fi obtinut prin accentuarea unui aspect vintage.

Ochelari

Nu exista nimic mai frumos decat lumanarile care au fost inchise in sticla transparenta. Impreuna, ele ofera o ambianta de tara, care este deosebit de potrivita pentru utilizarea intr-un dormitor sau in zonele de mansarda ale casei. De fapt, au un aspect uluitor atunci cand sunt tinute langa o oglinda, deoarece lumina se reflecta in ea ca o stea. Incorporati stralucirea incantatoare a lumanarilor Luminara pentru a va ridica decorul casei cu caldura si eleganta.

Mese

O cina grozava pentru doi la lumina lumanarilor este imbunatatita prin adaugarea multor lumanari aranjate intr-un rand pe masa de sufragerie. Unul are optiunea de a selecta lumanari mari sau medii, care sunt fie gazduite in suporturi, fie asezate direct pe blat. Mesele care sunt realizate folosind metode care evidentiaza diferite culori si caracteristici insufla un sentiment de calm si frumusete discreta in spatiul din jurul lor. Lumanarile pot fi, de asemenea, intretinute pe masuta laterala a sufrageriei sau dormitorului dvs., daca aveti una din lemn. Acest lucru va ajuta la evidentierea formei romantice de ceai care este servit in alta parte.

Baie

Lumanarile pot transforma chiar si cele mai mici spatii in unele care emana un sentiment de opulenta subestimata atunci cand sunt utilizate ca decor in toalete. Lumanarile pot fi folosite ca element decorativ in baie, fiind asezate pe o tava printre prosoape infasurate, flori si alte articole de baie.

Aroma

Lumanarile parfumate au fost cu adevarat populare de cativa ani in acest moment. Sunt disponibile intr-o gama larga de culori, forme si dimensiuni, emit parfumuri linistitoare care ajuta mintea sa se relaxeze si pot fi chiar folosite ca element decorativ pentru a oferi un aer unic in orice colt sau colt. casa ta.

Lacas de cult

Lumanarile, care sunt deja o componenta integranta a multor puja, pot fi folosite si pentru a infrumuseta spatiile de rugaciune, pe langa celelalte utilizari ale acestora. In timp ce completeaza rituri si ceremonii religioase, practic fiecare casa din India urmeaza traditia arderii unei Diya, cunoscuta si sub numele de lumanare. Nu numai ca lumanarile parfumate sunt o alternativa potrivita la agarbatti, dar pot fi folosite si in locul unei Diya.