Vrei ca baia ta sa arate bine si vrei sa te bucuri de utilizarea spatiului. Nu vrei sa te grabesti pur si simplu si apoi sa iesi din nou, mai ales daca te pregatesti sa iesi. Cand vine vorba de modernizarea baii tale, exista o multime de lucruri pe care le poti face cu orice buget. Nu trebuie sa schimbati intotdeauna baia pentru a avea impact sau pentru a crea o declaratie.

Un strat proaspat de vopsea

O noua culoare in baie si un nou strat de vopsea pot face toata diferenta. Un strat proaspat de vopsea va acoperi orice urme sau pete de pe peretii si tavanele baii si o va face si el sa miroasa proaspat. Cand vine vorba de alegerea unui nou strat de vopsea, trebuie sa va ganditi la vopselele care pot fi spalate cu usurinta. Acestea sunt ideale pentru bai si sunt adesea mai dure si mai durabile. Unele vopsele obisnuite pot deveni scazute sub excesul de umiditate pe care il obtineti intr-o baie si acest lucru poate lasa peretii sa arate inestetic.

Adaugati blaturi noi

Unitatea de chiuveta sau blaturile pe care le aveti in baie pot fi reimprospatate cu usurinta cu o noua piatra de blat taiata la dimensiune. Blaturile din piatra pot adauga adancime unei bai si o pot face mai usor de curatat, mai ales daca sunteti obisnuit sa curatati blaturile cu gresie si chituit. Cand adaugati blaturi noi, ganditi-va intotdeauna la culoarea pe care doriti sa o utilizati. Culorile mai deschise pot lasa mai multa lumina intr-un spatiu si il pot simti mai mare, dar pot necesita si mai multa curatare.

Prosoape noi

Prosoapele vechi isi pot pierde din plin si, ca urmare, pot ajunge sa arate foarte plate si lipsite de viata. De asemenea, pot parea uzate si dure daca locuiti intr-o zona in care moliciunea apei nu este atat de buna pe cat ar putea fi. Prosoapele noi, cum ar fi cele din bumbac egiptean, pot adauga o nota rapida de clasa baii dvs. si ii pot transforma instantaneu. Prosoapele si balotii de prosoape vin intr-o varietate de culori si dimensiuni, asa ca nu esti limitat, si poti introduce un spatiu de culoare daca vrei (mai ales daca baia ta este foarte alba sau foarte neutra).

Imbracarea ferestrei

Daca baia dvs. are o fereastra, puteti adauga obloane de plantatie sau o fereastra la alegere. Pansamentele pentru vitrina va pot ajuta sa incadrati o fereastra si va pot ajuta sa creati un punct focal. Cand imbracati geamurile in baie , incercati sa utilizati tesaturi si materiale care pot fi curatate cu usurinta. Draperiile grele vor absorbi umezeala si vor pastra mirosurile.

Schimbarea corpului de iluminat

Corpurile de iluminat pe care le ai in baie sunt adesea trecute cu vederea, dar nu ar trebui sa fie. Daca aveti inaltimea tavanului, puteti adauga un candelabru sau o picatura de lumina pentru efect. Daca nu aveti tavane inalte sau aveti un tavan inclinat, ati putea sa va uitati la spoturi scufundate pentru a maximiza spatiul si lumina.